bezplatná doprava pri objednávke nad €50 v SR a v ČR

C-Glow
C-Glow
C-Glow
Geek & Gorgeous 101

C-Glow

Zvyčajná cena
€12.50
Zľavnená cena
€12.50
Jednotková cena
za 

Extrémne ľahký 15% vitamín C + extra antioxidanty (kyselina ferulová a menšie množstvo vitamínu E), ktorý poskytuje pokožke ochranu pred environmentálnou záťažou, podporuje produkciu kolagénu a celkové rozjasnenie tónu pleti.

30ml

Typ pleti: všetky typy pleti, prosíme, v prípade citlivej pleti si pred použitím urobte kožný test na predlaktí

Kožný problém: tmavé škvrny, starnutie, mdlá & nejednotná pokožka

Netestované na zvieratách | Vegánske | Bez vôní & Esenciálnych olejov | Bezlepkové | Malassezia-bezpečné | Tehotenstvo-bezpečné

Dobré vedieť: Krátka trvanlivosť produktu (pozri "popis" nižšie). Vyrábané čerstvé každý týdžeň (objednávky so C-Glow môžu byť odoslané o pár dní neskôr ). Odporúčame začať ho pužívať čím skôr po doručení. Trvanlivosť môže byť predĺžená, keď ho skladujete v chladničke. Ak to znie nepohodlne, časť z neho si môžete odliať do tejto PRÁZDNEJ mini nádobky

popis

Čistý vitamín C (alebo kyselina askorbová) je klinicky overená superstar 3-v-1, ktorá dodáva pokožke ochranu pred environmentálnou záťažou (antioxidant), zvyšuje produkciu kolagénu v pokožke a zmierňuje hyperpigmentácie. Táto ako voda ľahká receptúra obsahuje 15% vitamínu C a ďalšie antioxidanty, ktoré dodávajú pokožke zdravý jas, zjednocujú jej tón a spevňujú ju.
3-3.4
pH
15%
Kyselina
Askorbová
+
Kyselina Ferulová
Tokoferol

Nevýhodou čistého vitamínu C je to, že je veľmi nestabilný a ťažko sa s ním formulujú kozmetické produkty. Táto receptúra využíva práve nízku hodnotu pH a ďalšie antioxidanty, ktoré pomáhajú stabilizovať vitamín C, ale aj tak C-Glow dodávame iba s pár-mesačnou trvanlivosťou.  

Oficiálna trvanlivosť C-Glow je 8 mesiacov od výroby, pri neotvorení a skladovaní v chladničke. Pre zabezpečenie maximálnej čerstvosti vyrábame malé várky C-Glow každý týždeň, a vo všetkých našich skladoch ho držíme v chladničkách. Kým C-Glow dorazí k našim zákazníkom, je približne 2-3 týždne “staré”. Odporúčame vám ho preto tiež skladovať v chladničke, vďaka čomu si svoju čerstvosť zachová najmenej na 3 mesiace (ak ho neotvoríte, vydrží vám o pár mesiacov dlhšie), zatiaľčo pri izbovej teplote vám vydrží približne 8 týždňov. Ak každodenné chodenie pre C-Glow do chladničky neznie pre vás dosť pohodlne, odporúčame vám túto 10 ml mini nádobku. Veľmi jednoducho si do nej môžete odobrať 5-10 dňovú dávku vášho C-Glow a skladovať ju v kúpeľni, zatiaľčo zvyšok C-Glow séra budete mať v chladničke. Kliknite sem pre C-Glow mini fľaštičku.  

pre koho je?

Pre každého, kto hľadá ľahkú textúru, čistý vitamín C + extra antioxidanty. Ak však máte citlivú pokožku náchylnú na začervenanie, neodporúčame C-Glow pre jeho nízke pH a vysoký obsah čistej kyseliny L-askorbovej.
Typ Pleti
všetky typy pleti okrem citlivej
Kožný Problém
tmavé škvrny, starnutie, matná a nejednotná pokožka
Textúra
rýchlo sa vstrebávajúca ľahká tekutina pripomínajúca vodu

ako sa používa?

Po očistení naneste niekoľko kvapiek na tvár, skôr ako použijete iné séra a / alebo krémy. Ideálne na použitie ráno, ale dá sa použiť aj večer. Pretože formulácia C-Glow je podobná vode, odporúčame vám dať kvapku priamo na tvár a druhou rukou ju rýchlo vklepkať.

Doba spotreby: 8 mesiace od dátumu výroby (neotvorené), 3 mesiace PAO (period after opening).

ingrediencie & výskum

kľúčové zložky:

Vitamín C(kyselina askorbová - 15%) - Klinicky overená aktívna látka, ktorá dodáva pokožke ochranu pred environmentálnou záťažou (antioxidant), zvyšuje produkciu kolagénu a zmierňuje hyperpigmentáciu. Okamžite dodáva pokožke jas.

Kyselina ferulová + vitamín E.- Antioxidanty, ktoré pomáhajú stabilizovať vitamín C a zvyšujú jeho antioxidačnú silu. Receptúra obsahuje vysoké množstvo kyseliny ferulovej, ale iba malé množstvo vitamínu E.

Dimethyl Isosorbide: Dôležité rozpúšťadlo, ktoré pomáha správnemu vstrebávaniu vitamínu C + do receptúry pomáha uvoľniť veľké množstvo kyseliny ferulovej.

celkové zloženie:

Aqua (Water), (L-)Ascorbic Acid, Dimethyl Isosorbide, Butylene Glycol, Peg/Ppg/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Ferulic Acid, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide

výskum:

Journal of Cosmetic Dermatology, Volume 11 (4) – Dec 1, 2012, Stability, transdermal penetration, and cutaneous effects of ascorbic acid and its derivatives

The Journal of investigative dermatology., 2005 Oct;125(4):826-32., Ferulic acid stabilizes a solution of vitamins C and E and doubles its photoprotection of skin.

Exp Dermatol. 2003 Jun;12(3):237-44.,Topical ascorbic acid on photoaged skin.

Customer Reviews

Based on 611 reviews
95%
(580)
2%
(14)
1%
(7)
1%
(4)
1%
(6)
A
Anonymous

Amazing product!

*
*
Amazingly fast delivery

I still cannot say much about the product itself because I've just received it, however I dropped by just to express how amazed I am by the ultra fast delivery. Put my order on Tuesday, in the late afternoon, and on Thursday received an email saying that my order is already in Bulgaria, ready to pick. That's it. In just two days, even though it was an international shipping. This has absolutely never happened to me before whenever I've ordered stuff from abroad. It's has always taken at least a week, even if it was in the EU. Thank you, Geek&Gorgeous, and keep up the good job!

K
Kamilun
Lovely product

I don't even venture to try any other brands' vitamin C. This it my go-to and will be for a while.

A
Arbya GUILLI
I love it!

I’ts my go to Every morning ! After washing my face, I apply it just before my spf and that’s it for the day. My Skin is glowy like never ! I love it!

A
A.H.
A very good serum

This is my first vitamin C product, so I can not compare it to other brands, but it gives a nice feeling on the skin, isn't irritating, gets absorbed quick, and leaves an overall good texture. It's too early to see huge differences in my skin yet but so far I really like this product, especially that you can get a smaller empty bottle for everyday use and you can store the rest in the fridge.